ulla tapete bg

Ulla innerside stribe

Om mig

 Jeg blev sygeplejerske i 1991. Jeg husker, at jeg under uddannelsen diskuterede muligheden for at vælte Kirsten Stahlknecht, med mine elevkammerater, som dengang var formand for Dansk Sygeplejeråd. Det har hun nu ikke fortjent, og jeg kom også på andre tanker. Men engagementet kom ikke af ingenting. Min mor var i mange år fagpolitisk og politisk aktiv og mine forældre er selv i dag forbilleder, som jeg er stolt af.

Men i en række år var min rolle, som mor til 3 og som sygeplejerske, prioriteret højt. Senere blev jeg arbejdsmiljørepræsentant, tillidsrepræsentant og fællestillidsrepræsentant på min arbejdsplads. Siden 2011 har jeg været kredsnæstformand i Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland, mens jeg har orlov fra mit arbejde som hjemmesygeplejerske.  Jeg brænder for fagpolitik, sundhedspolitik og retfærdighed. I 2018 dimmiterede jeg fra RUC som Master of Healthpromotion, som jeg har stor gavn af i mit politiske virke.

Jeg bor i Præstø på Sydsjælland, er gift med Per og mor til 3 børn på 27, 24 og 14 år og vores gårdhund Balder. Vi er heldige at være en del af en endnu større og mangfoldig familie og er stolte vandkantsborgere. Jeg løber og går for at holde mig i form, og har gennemført 2 marathonløb. For tiden bliver det mest til gåture med hunden. Til gengæld bruger jeg meget fritid på crafting. Jeg elsker håndarbejde og har strikket, hæklet, patchworket, spundet eller vævet siden jeg var en lille pige. I vores familie tilstræber vi at handle økologisk, lokalt og bæredygtigt og i vores fritid holder vi af at sejle i vores sejlbåd i farvandet omkring Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *